Virenti

Artikelen getagged / Recepten

canada-vlag

Genieten van de Canadese wereldkeuken.

-

Canada, het land dat bekend staat om de eland en de Grote Meren maar niet echt om de keuken. En dat terwijl de Canadese keuken een breed scala aan overheerlijke gerechten te bieden heeft. Wat zijn de gerechten die je echt moet eten in Canada? We hebben hier een overzicht gemaakt van wat je echt MOET eten tijdens je bezoek aan Canada. Lees verder »

marokko-vlag

Marokko, gastvrijheid en heerlijk eten.

-

De Marokkaanse keuken is verbazingwekkend. In bijna geen een land ter wereld wordt met zo veel passie gekookt als in het Noord-Afrikaanse land. Vaak heb ik het voorrecht gehad om aan te schuiven bij een goede (Marokkaanse) vriend van mij. Iedere maaltijd wist mij weer te verbazen. Het perfecte gebruik van kruiden in vrijwel alle maaltijden zorgen ervoor dat ieder diner weer een sensatie van smaken is. Lees verder »

argentijnse-vlag

Het Argentijnse avondmaal

-

Als je denkt aan Argentinië, denk je al gauw aan vlees. Biefstuk, karbonade, entrecote en tournedos. Dit is zomaar een greep uit de favoriete gerechten van de Argentijnen. Wat er bij dat stuk vlees geserveerd wordt, doet er niet zoveel toe. Lees verder »

Tags:
brazilie

Het beste van Brazilië

-

Benieuwd naar de specialiteiten van de Braziliaanse keuken? Wat wordt er gegeten en gedronken, en hoe ziet een typische Braziliaanse maaltijd eruit? Je leest het in het eerste deel van de culinaire World Tour! Lees verder »

Tags:

Oer-Hollandse Stamppot

-

Wij Nederlands kunnen heerlijk genieten van oer-Hollandse stamppot en het liefst doen wij dat in de winter. Een goede rookworst óf lekkere zoutje spekjes er door heen, hmm. Ik wil graag mijn favoriete stamppotrecept met jullie delen. Dit wordt zonder twijfel de lekkerste stamppot die jij deze winter zult gaan proeven. Lees verder »

Tags:

Kipfilet gevuld met rozijnen, walnoten en port

-

De zomer is nu echt voorbij, de blaadjes vallen van de bomen. En dat betekent dat de maaltijden weer warmer worden. De tijd van ovenschotels en stoofpotjes is weer aangebroken, net als de tijd voor kruidige en nootachtige gerechten. Om helemaal in deze stemming te komen gaan we vandaag een heerlijke kipschotel maken met pancetta, rozijnen, walnoten en port.  Lees verder »

Tags:
Pages:12»