Virenti

Artikelen getagged / Nieuws

life-classic-zero-light

Coca-Cola life

-

Coca-Cola breidt het al bestaande assortiment uit. De frisdrankgigant brengt Coca-Cola life naar de Nederlandsche schappen. Waar het nieuwe drankje al verkrijgbaar is in delen van Zuid-Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk zal life vanaf januari 2015 te kopen zijn in Nederland. Lees verder »

Tags:
logo-burger-king

De beste fastfoodrestaurants (volgens Amerikanen)

-

Aan het begin van het jaar werden bijna 4575 Amerikanen gevraagd naar hun mening ontremd de beste fastfoodketen. Alle antwoorden van de ondervraagden zijn verwerkt in een verslag, hierdoor kunnen ook wij nu zien welke fastfoodketen het beste is (volgens Amerikanen). Het onderzoek werd uitgevoerd door de American Customer Satisfaction Index (ASCI). Lees verder »

Tags:
oxfam-logo

Nederland nummer 1 op Oxfam voedsel tabel

-

Uit onderzoek van Oxfam is gebleken dat Nederland het beste land is wat betreft voedsel. Nederlanders eten gevarieerd, het eten is gezond en bovendien betaalbaar. Aan de andere kant van de tabel zijn landen te vinden als Tsjaad en Ethiopië. In deze landen is gezond en betaalbaar voedsel heel schaars. Lees verder »

Tags:
markthal-rotterdam

De Markthal: Het Culinair Walhalla van Nederland

-

Woensdag 1 oktober was het zover: Koningin Maxima verrichte de officiële opening van de Markthal in Rotterdam. Door een pompoen op de enorme weegschaal in de hal te leggen gaf onze koningin het startsein voor een nieuw culinair tijdperk in Nederland. Wat is de eerste indruk en wat kunnen we verwachten? Virenti ging langs en ervoer het! Lees verder »

Tags:
http://www.bbcuorematto.com/wp-content/uploads/2014/04/breakfast.jpg

Ontbijten

-

Het is iets dat iedereen zou moeten doen. Maar lang niet iedereen neemt er de tijd voor. Ontbijten wordt beschouwd als de belangrijkste maaltijd van de dag. Door te ontbijten zet je je darmen aan het werk wat ervoor zorgt dat je genoeg energie hebt om de dag te beginnen. Lees verder »

Tags:

Veganisme

-

Een trend die eerst werd gezien als iets dat alleen voor hippies was wint nu aan populariteit. Steeds meer mensen stoppen met het eten van dierlijke producten en schakelen over op de veganistische levensstijl. Lees verder »

Tags:
Pages:12»