Virenti

Recente Artikelen

-

Thee drinken en afslanken

Is het mogelijk om af te slanken door thee te drinken? Veel mensen denken dat het een fabeltje is. Tenslotte, hoe kan een eenvoudig drankje ertoe bijdragen dat je kilo’s verliest? Het lijkt ook te mooi om waar te zijn.

Er is echter een logische en eenvoudige reden voor het feit dat thee kan bijdragen aan afvallen. Het drinken van bepaalde theesoorten zorgt er namelijk voor dat je stofwisseling en spijsvertering op een natuurlijke wijze verbeteren. Het is overigens niet zo dat elke thee hiervoor geschikt is. Met name Pu-erh thee is uitstekend geschikt voor het realiseren van gewichtsverlies. Deze theesoort is een bewezen natuurproduct dat helpt om succesvol en op verantwoorde manier gewicht te verliezen.

Belangrijke waarschuwing

Thee is geen middel voor een crashdieet. Je zult met thee langzaam afvallen. Door crashers wordt wel eens de tip gegeven om thee met een beetje laxeermiddel (of bepaalde kruiden met soortgelijke werking) te drinken om sneller resultaat te behalen. Dit wordt absoluut afgeraden. Laxeermiddel werkt namelijk niet, want het zorgt ervoor dat vocht aan het lichaam wordt onttrokken. Het lichaam heeft vocht nodig, dus het zal weer snel worden aangevuld door het lichaam als het laxeermiddel is uitgewerkt. Kies daarom een verantwoorde vorm van lijnen. Hiermee zal je op de lange termijn meer resultaat boeken.

De juiste thee kiezen

Geadviseerd wordt om een thee te kiezen die je lekker vindt. Hierdoor wordt het heel gemakkelijk om het vol te houden. Je verandert hierdoor namelijk niet alleen je stofwisseling en spijsvertering. Je zorgt er ook voor dat je je leefpatroon aanpast.

Pu-erh thee is het best geschikt. Een alternatief is witte thee. Beide theesoorten zijn op de website van De Theespecialist verkrijgbaar. Kies het merk of de smaak die bij je past en start met genieten én afvallen.

Meer informatie: https://www.detheespecialist.nl

Eten en afvallen: tips en tricks

-

Ieder pondje gaat door het mondje. Afvallen is te doen op verschillende manieren. Op deze pagina vind je tips en tricks om af te vallen. Handige dagelijkse tips, en levensveranderende tricks. Van je dagelijkse etenspatroon aanpassen, tot iets op een dag nét niet kiezen, tot hulp inschakelen van een derde partij. Het kan er allemaal bij horen. Lees verder »

vlag-Polen

De Poolse keuken

-

De Poolse keuken heeft een lange geschiedenis, het heeft zich in een lange tijd ontwikkeld. De stijl van koken en het voedsel zelf zijn wel sterk beïnvloed. Verschillende groepen die al heel lang in het land leven als Litouwers, Joden en Oekraïners, hebben hun gewoontes meegenomen. In de Poolse keuken worden veel vleesgerechten, wildgerechten en paddenstoelen gebruikt. Ook zuurkool is erg populair in Polen. Lees verder »

vlag-mexico

Een kijkje in de Mexicaanse keuken

-

De Mexicaanse keuken is voortgekomen uit verschillende keukens. De Azteekse cultuur is de basis van de Mexicaanse keuken. Later is de Spaanse keuken ook erg belangrijk geworden voor de keuken van Mexico. Later heeft ook de Franse keuken invloed gehad op de Mexicaanse keuken, vooral op het gebied van brood en sauzen. Traditioneel Mexicaans eten is: chapulines (sprinkhanen), tortilla’s, vers fruit, taco’s chocolade, chilipepers en jumiles (kevers). Lees verder »

vlag-turkije

De variërende Turkse keuken

-

De Turkse keuken kent een lange traditie. De keuken wordt internationaal door veel mensen gewaardeerd. De Turkse gerechten worden vaak gemaakt met salades, fruit, groente en vis of vlees. De Turkse schotels worden vaak gemaakt door middel van sauzen en yoghurt. Daarnaast is kebab is een erg populair gerecht uit Turkije. Lees verder »

Tags:
vlag-korea

De Koreaanse keuken

-

De Koreaanse keuken is niet heel bijzonder, maar toch heeft het pure ingrediënten. De Typische maaltijden van de keuken van Korea staan bekend om hun vele bijgerechten. Vaak zijn die bijgerechten soep, rijst en kimchi vergezellen. Het is zelfs mogelijk dat er 12 bijgerechten worden geserveerd, dit ligt aan de gelegenheid. Het eten uit de Koreaanse keuken krijgt zijn smaak door de combinaties van sojasaus, gember, sesamolie, sojapasta, zout, knoflook en chilipepers. Chilipepers zijn het belangrijkst, zij geven namelijk de pittige smaak. Lees verder »

Tags:
vlag-van-thailand

De Thaise Keuken, pittig, vers met veel kruiden en specerijen

-

Veel mensen zijn van mening dat de Thaise keuken tot de top van de beste keukens behoord. Niet alleen in Nederland, maar ook in steeds meer andere West-Europese landen wordt Thais eten steeds populairder. Dit komt vooral doordat steeds meer mensen verser en gezonder eten willen, dat is precies wat Thais eten is. Kruiden en groenten worden eventjes op een hoog vuur meegebakken, daardoor behoudt het zijn smaak. Daarnaast maken ze in de Thaise keuken weinig gebruik van plantaardige olie. Lees verder »

Tags:
de-spaanse-vlag

De Spaanse keuken

-

De Spaanse keuken is een van de grootste uitvinders van het mediterrane dieet. De keuken van Spanje bestaat uit verschillende regionale keukens. Voorbeelden hiervan zijn de Catalaanse, Galicische en Baskische keukens, ze verschillen erg veel van elkaar. Veel mensen buiten Spanje denken dat de Spaanse keuken alleen uit paella, tapas, tortilla en chorizo bestaat. Toch bestaat de Spaanse keuken uit heel veel verschillende regionale keukens die erg succesvol zijn doordat er veel verse producten in het land te vinden zijn. Daarnaast zorgt de Spaanse bevolking voor haar eigen keuken. Al vergelijk je Spanje met de Europese landen zie je een groot verschil. De bevolking van Spanje wilt graag verse producten die van hoge kwaliteit zijn, bij andere Europese landen zie je veel diepvries- of voorverpakte producten. In Spanje is hier weinig vraag naar. Na Japan is Spanje de grootste vis- en zeevruchtconsument ter wereld. Lees verder »

Tags:
Pages:1234»

Parse error: syntax error, unexpected end of file in /home/circel2/domains/virenti.nl/public_html/wp-content/themes/sunrise/footer.php on line 54